יום שני, 19 במאי 2014

יומן הערוץ הראשון - 16/5 - תרופת פלא - איתי ורד על הבלזאם הירושלמי

בלזם ירושלמי - תרופה צמחית ידועה ומקובלת בשימוש במשך קרוב ל-200 שנה באירופה ובמזרח הקרוב. 
בלזם,או בלזם ירושלים.
מסייע בחיסון מערכות הגוף שומר על בריאות הגוף והנפש
ניתן להשיג בלזם ירושלמי במרפא הבושם-049952122
Www.mrphbosem.com

יומן הערוץ הראשון - 16/5 - תרופת פלא - איתי ורד על הבלזאם הירושלמי

בלזם ירושלמי - תרופה צמחית ידועה ומקובלת בשימוש במשך קרוב ל-200 שנה באירופה ובמזרח הקרוב. 
בלזם,או בלזם ירושלים.
מסייע בחיסון מערכות הגוף שומר על בריאות הגוף והנפש
ניתן להשיג בלזם ירושלמי במרפא הבושם-049952122
Www.mrphbosem.com

יום רביעי, 6 בפברואר 2013

על סגולות ורפואות שמן נבט חיטה-מרפא הבושם


על סגולות ורפואות שמן נבט חיטה-מרפא הבושם
אחד משמני הבסיס הנפוצים ביותר, הוא סמיך ועשיר בויטמינים A, B ו-E. שמן נבט חיטה משמש לטיפול בפסוריאזיס, אגזמות ועוד.
שמן נבט חיטה מכיל ויטמינים E ו-B לסוגיו, מינרלים כמו אבץ, ברזל, מגנזיום וחומצות שומן חיוניות. מעולה לטיפול בעור יבש וחסר גמישות. נוגד חמצון חזק ומטפל בעור ביעילות רבה.
יכול לשמש גם כשמן בסיס מצוין לתערובות בשילוב עם שמנים אתריים נוספים.
דרכת סמיכות גבוהה, נטול ריח (סממן לאיכות גבוהה).
מדוע שמן נבט חיטה אינו מתאים לעור הפנים?  רוב התכשירים הקוסמטיים הם תכשירים קונבנציונאליים, פירושו של דבר, שלתוך חומרי גלם שונים שמרכיבים את התכשיר מוכנסים 2% עד 5% חמרים פעילים סינתטיים או ממקור טבעי. הסיבה לאחוז הנמוך של התוסף היא שתוספת באחוזים גבוהים יותר עלולה לגרום לתכשיר להתפרק על המדף כעבור זמן קצר. אך נמצאים גם תכשירים שהחומר הטבעי המלא נמצא בהם באחוז גבוה יותר, המקסימום הוא 70%, כאשר שאר 30 האחוזים הם חומרים משמרים, חומרים מוליכים, מחליבים ועוד. תכשירים אלה זקוקים לייצוב, ולכן ניתן למצוא כיום בשוק חומרים מעטים כאלה.התמזל מזלי לעבוד כ- 13 שנה במחיצתו של ולדיסלב רוזנר ז"ל, אשר רשם פטנטים על שמו בתחום הקוסמטיקה ובתחומים נוספים, ואף כתב ספרים בנושא צמחי מרפא ומיצויים. עבדתי לצידו במחקר ובפיתוח של תכשירים קוסמטיים על בסיס חומר טבעי מלא (באחוזים גבוהים בתוך התכשיר הקוסמטי). פיתחנו שיטות טיפול ייחודיות המבוססות על אותם תכשירים. את השיטות האלה לימדתי במשך שנים רבות במסגרת ארגון הקוסמטיקה הישראלי ובמסגרות אחרות.
 על סגולות ורפואות שמן נבט חיטה-מרפא הבושם
לצערי הרב, חומרים אלה אינם מיוצרים כיום, ואף בעבר ניתן היה לרכוש אותם אצל קוסמטיקאיות מקצועיות בלבד, אבל כיום נמצאים בשוק תכשירים מעטים, המבוססים הן על חומרים שאינם מתפרקים בתוך המוצר הקוסמטי, ושהם חלק אינטגראלי מהמוצר, והן על מיצוי צמחי בשיטות שונות (כשמדובר במיצוי המלא ולא במרכיבים מתוכו). במקרה זה, שימוש בשמן זית מלא בכבישה קרה, למשל, עונה על הדרישה של חומר טבעי מלא. חומר טבעי מלא מכיל ויטמינים ומינרלים רבים בתוספת חומרים אחרים חיוניים לעור, כגון חומצה אולאית וחומצות שומניות אחרות. חומרים אלה חודרים לעור במידה זו או אחרת. דוגמה לחומר שאינו נספג היא שמן נבט חיטה, שאומנם עשיר מאוד בויטמין E, ורצוי להפיק ממנו את הויטמינים ולא להשתמש בו כחומר מלא. אם ברצונכם לדעת מהי כמות החומר המלא הקיימת במוצר, חפשו את הכמות באחוזים על התווית. ככל שהאחוזים גבוהים יותר, כך המוצר יעיל יותר.

אביא דוגמאות לחומרים טבעיים מלאים, הנספגים בעור בעזרת חומר מוליך. חלב, למשל, המכיל חלבון, מינראלים, שומן טבעי ומים פיזיולוגיים, מכיל את כל הויטמינים עם ה- T.E. שלהם - כל אותם חומרים שתא זקוק להם להיווצרותו, לתחזוקתו ולצמיחתו. חומרים אלה נמצאים באיזון נכון, העובדה – ביכולתם ליצור חיים. דוגמה אחרת היא הביצה. הביצה מורכבת מחלבון וחלמון שכל אחד מהם מכיל חומרים אחרים. חלמון, למשל, עשיר מאוד בלציטין. גם הביצה שייכת לאותם חומרים טבעיים מלאים שמכילים באיזון מושלם כל מה שחיים זקוקים לו. חומרים נוספים כאלה: דבש (חומר אנטי בקטריאלי), שמרים (ויטמין B complex) וגבינה (קזאין). הבעיה עם חומרים אלה נעוצה בחוסר יציבותם לטווח ארוך. אלה חומרים שמתפרקים בקלות, וכדי שיוכלו לשמש אותנו כחומר גלם לתעשיית הקוסמטיקה, הם חייבים לעבור תהליך ייצוב והפטנט הוא שיטת הייצוב. זהו תהליך מורכב, ולכן, כפי שנאמר, קשה למצוא "קוסמטיקה טבעית" אמיתית. ישנם מוצרים נוספים השייכים לקטגוריה אחרת של קוסמטיקה טבעית. 
החיטה גדלה בכל רחבי העולם. השמן מופק מנבטי החיטה, ונימצא בשימוש האדם כבר אלפי שנים כמזון תרופה וכשמן המטפח את עור הגוף.זרע נבט החיטה מכיל חלבונים ריכוז גבוה מאד של ויטימין E ומשמש כאנטי אוקסידנט. השמן משפר את הסירקולציה של מחזור הדם ומשפר בנייה של תאים חדשים על שטח העור. השמן שומר על עור מפני הזדקנות, מפני פגיעת שמש. רדיקלים חופשיים, משפר זרימת דם, מעכב התפתחות תאי סרטן, מקל על סימפטומים של דרמטיטיס, עוזר להקטין כמות כולסטרול בדם, מדלל דם, מחזק תאי העור והגנתם. (1כף נבט חיטה+5טיפות עץ התה, 15 טיפות לבנדר, יעיל מאוד לעור מגורה במיוחד לעור הבטן הנמתח בזמן הריון טוב למריחה ישירה על פצעי אקנה. אנשים עם צליאק רגישים לשמן.  שמן נבט החיטה מרגיע גירויי עור ומשמש לטיפול בדרמטיטיס ופסוריאזיס. בשילוב עם שמן דקל עוזר לטפל בסימני מתיחה, מפרק שומן רווי ומשמש כמשמר טבעי בתערובות ארומטיות.שמו נבט החיטה מהווה את אחד המקורות העיקריים לייצור ויטמין E.
לא לשימוש וגינאלי יוצר רגישות ואפשרות להתפתחות פטרייתית. יש לשמור על השמן בכלי כהה ורחוק ממקור חום או אור.
נבט החיטה מהווה כ 2.5% מגרעין החיטה ובעל ערך תזונתי גבוה במיוחד בהשוואה ליתר מרכיבי החיטה.
נבט החיטה מהווה כ 2.5% מגרעין החיטה ובעל ערך תזונתי גבוה במיוחד בהשוואה ליתר מרכיבי החיטה. הנבטים מכילים ויטמיני B, E, ומינרלים כגון: נתרן, אשלגן, סידן, ברזל, מגנזיום ואחרים. אין בהם הרבה תאית, שאינה מתעכלת ואף לא חומצה פיטית כמו בחיטה, שקושרת את מרבית המינרלים ומונעת מהם להיספג. לחלבוני הנבטים ערך תזונתי גבוה מזה של שאר חלקי החיטה. 100 גרם נבטים מכילים 1603 מ"ג ליזין ו-1478 מ"ג מטיונין וציסטין (חומצות אמינו חיוניות). שמן נבט החיטה מכיל כמויות גדולות של חומצות שומן רב בלתי רוויות (50% אומגה 6 ו 20% אומגה 3).
אנגינה פקטוריס (תעוקת לב): לבלוע כף עד שתי כפות שמן נבט חיטה ביום.
לחץ דם גבוה: כנ"ל.
ניוון שרירים: כנ"ל.
כולסטרול בדם: כנ"ל.
חולשה כללית: לאכול כל יום כוס נבטים חיים. בנבט החי מרוכזת אנרגיית חיים (צ'י) רבה.
שמן נבט חיטה עשיר בויטמינים A,B,E.

רכיבים: 100% שמן נבט חיטה כבישה קרה.כל כפית (5 מ"ל) מכילה לפחות 13 יחב"ל של ויטמין E טבעי.

 יתרונות:
  • שמן נבט חיטה זה מופק בעזרת שיטת הכבישה הקרה, ללא חימום, השומרת על רמה גבוהה של ויטמינים וחומרים פעילים.
  • בקבוק בעל משאבה פטנטית להקלה של השימוש. 
  • שמן נבט חליטה -מרפא הבושם-04-9952122
  • http://www.xn----zhcelg2cb2c9aq.co.il/






יום שלישי, 13 בנובמבר 2012

הזהב השחור..אפשר כי הגרגיר השחור ההודי-השומשום השחור הוא לא אחר מזרע הפלאות המפיק רפואה ומזור לגופנפש הוא הזהב השחור ולמה?


הזהב השחור..אפשר כי הגרגיר השחור ההודי-השומשום השחור הוא לא אחר מזרע הפלאות המפיק רפואה ומזור לגופנפש הוא הזהב השחור ולמה?


שמן השומשום ההודי-המכונה הזהב השחור

בעל תכונות ריפוי רבות ומשמש כשמן כללי לעיסויים.
תכונות שמן השומשום
שומני, כבד לעיכול, מחמם, מתוק, מצמת, מר.
השפעת שמן השומשום על הדושות
מוריד ואטה, וקאפה מעלה פיטה.
השפעת שמן השומשום על מערכות הגוף
שמן השומשום הוא השמן הטוב ביותר להרגעת ואטה ולכן שימושי כמעט בכל מצבי הכאב של השרירים והמפרקים. שמן השומשום מחזק את כל הרקמות ובמיוחד טוב לעור, לשיער, לעצמות ולשרירים.
התוויות נגד לשמן השומשום
שמן השומשום מחמם ולכן לא מומלץ לאנשים הסובלים מחום.
עיסוי עם שמן השומשום מומלץ לאדם בריא כשמירה על בריאות העצמות והעור ולהרגעה, אולם ישנם מצבים רבים בהם העיסוי עם שמנים אינו מומלץ כגון: תיאבון חלש, בעיות עיכול, עור שומני, תחושת כבדות ועייפות, סכרת,מחלות לב, ודלקות מפרקים. במצבים אלו השמן לא יסייע ואף עלול להחמיר את הבעיה.
הנחיות לשימוש בשמן השומשום
את שמן השומשום ההודי ניתן לאכול עם סלטים וירקות כמו שמן זית, אפשר גם לטגן בו.
לאנשים שלא סובלים מהבעיות המפורטות מומלץ לעסות כל בוקר את הגוף, בייחוד את המפרקים בשמן שומשום (להימנע מאזור הראש). לקריאת 
שמן שומשום הודי בכבישה קרה איכותי לתיבול - עשיר בויטמינים ומינרלים סגולותיו של שמן שומשום: שמן השומשום ההודי עשיר מאוד בויטמינים, מינרלים (ובראשם סידן), בלציטין, פרוטאין צמחי וחומצות שומן חיוניות. שמן שומשום הוא אנטיאוקסידנט רב עוצמה העוזר במניעת ספיגת כולסטרול והקטנת ייצורו בכבד, וכמו כן להפחתת לחץ דם. שמן זה נחשב למזון אנרגטי מאוד. בשמן שומשום הודי משתמשים כמסנן קרני שמש UV טבעי (פאטור 12). שמן שומשום יעיל ביותר להפגת מתחים, כאבי שרירים ומפרקים. ברפואה העממית משמש שמן שמופק מתוך שומשום כתרופה נגד טחורים, נגד עצירות ונגד תולעים בדרכי העיכול. חוקרים בהודו מצאו שהבישול בשמן שומשום, עשוי להקטין בצורה משמעותית את לחץ הדם. שמן שומשום הינו בעל מרקם עשיר ועבה ובעל ריח אופייני של טחינה. משמש רבות בתור שמן לבישול במטבח האסיאתי. שמן שומשום שלא עבר קלייה, מתאים לתיבול, בישול ולטיגון קצר וממושך. בשמן שומשום משתמשים כבסיס לשמנים ארומטיים. שמן זה נפוץ מאוד בקרב המעסים - בעיקר באירוודה (שיטת עיסוי הודית). שמן שומשום נספג בעור במהירות. שמן שומשום מתאים לכל סוגי העור, ובעיקר לעור רגיש או מגורה. שמן שומשום יציב, ונשמר לאורך זמן רב. על שומשום שומשום הוא צמח חד שנתי ועשוי להתנשא לגובה של 70 ס"מ עד מטר אחד תוך זמן לא רב. מקורו של השומשום באפריקה. מגדלים שומשום בכמויות גדולות בסין ובארצות הברית בצורתו המתורבתת. פרחיו של השומשום סגלגלים או לבנים ודמויי פעמון. זרעי שומשום מצויים בתרמילים אשר נאספים לפני הבשלתם הסופית מאחר ובשלב ההבשלה מתפקע התרמיל. זרעי שומשום משמשים למאכל, כתוספות למאפים, להכנת טחינה, לתבלינים ולשמן בישול בעל ערך תזונתי גבוה. בנוסף משמש שמן השומשום לעיסוי. ישנן ארצות בהן שמן שומשום נפוץ יותר מאשר שמן זית. שמן זרעי שומשום שמופק בכבישה קרה הינו בעל ריח דומה לריחה של טחינה, בעל צבע בהיר ואיכויותיו הגבוהות נשמרות. לעומתו, ישנו שמן שומשום שמופק לאחר שנקלה השומשום. צבעו של שמן כזה כהה יותר ובעל ריח שרוף מעט, שמן כזה הינו בעל ערכים ירודים ולכן הוא מתאים לתיבול בלבד. המלצות לשימוש בשמן שומשום: בליעה, מריחה, תיבול, בישול וטיגון שמן באופן חופשי
 שומשום השחור
מחזק כוח גברא, יש בו ח.אמינית מתיונין (מסייעת בפירוק שומנים וטהור רעלים) במיוחד שומשום שחור.
שומשום שחור אורגני
השומשום הינו אחד מהתבלינים הקדומים ביותר המוכרים לאדם. השומשום השחור הינו מקור מצויין לאשלגן, חלבונים, ברזל ומגנזיום. המסורת אומרת שאכילתו באופן קבוע עוזרת לשמור על שיער מלא ומעכבת את הלבנתו. את השומשום ניתן להוסיף לסלטים, קציצות ולפזר מעל מאפים ולחמים.
להזמנת שמן שומשום שחור בכבישה קרה -טהור!
04-9952122


שמן שומשום הודי והשומשום הינו אחד מהתבלינים הקדומים ביותר המוכרים לאדם. השומשום השחור הינו מקור מצויין לאשלגן, חלבונים, ברזל ומגנזיום. המסורת אומרת שאכילתו באופן קבוע עוזרת לשמור על שיער מלא ומעכבת את הלבנתו. את השומשום ניתן להוסיף לסלטים, קציצות ולפזר מעל מאפים ולחמים. להזמנת שמן שומשום שחור בכבישה קרה -טהור! 04-9952122 http://www.xn----zhcelg2cb2c9aq.co.il/
שאכילתו באופן קבוע עוזרת לשמור על שיער מלא ומעכבת את הלבנתו. את השומשום ניתן להוסיף לסלטים, קציצות ולפזר מעל מאפים ולחמים. להזמנת שמן שומשום שחור בכבישה קרה -טהור! 04-9952122 http://www.xn----zhcelg2cb2c9aq.co.il/

יום רביעי, 24 באוקטובר 2012

צמח מרפא פרי הפפאיה


מה יש בפנים: צמח מרפא פרי הפפאיה




פפאיה


רב־סוכר שנמצא בדפנות התא של פירות, בטא־קרוטן שמעניק לגזר ולתפוז את הצבע הכתום, ליקופן המעניק לעגבנייה את צבעה, חלבון שמסייע לפרק חלבונים אחרים וקרפאין, חומר שעוזר לפפאיה להיפטר מטפילים



פקטין

רב־סוכר שנמצא בדפנות התא של פירות. בסביבה חומצית הוא יוצר מקפא (ג'ל), מה שהפך אותו לשחקן הראשי של תעשיית הריבות והקונפיטורות. הפקטין הוא גם סיב תזונתי: חומר נטול ערך תזונתי שלא באמת מתעכל, אבל עושה התעמלות למערכת העיכול.

ליקופן


החומר שמעניק לעגבנייה את צבעה. הליקופן הוא נוגד חמצון רב־עוצמה, והמצדדים בצריכתו הקבועה קושרים בו נסים ונפלאות, ובעיקר הפחתת הסיכון ללקות בסרטן, מחלות לב, סוכרת וקמטים בעור הפנים. עד שטענות אלו יוכחו הוא משמש בעיקר כצבע מאכל טבעי.

פפאין


חלבון שמסייע לפפאיה לפרק חלבונים אחרים. אם יש לך חתיכת בשר קשה במיוחד, נסה להשרות אותה במיץ פפאיה טרי. הפפאין שנמצא במיץ יפרק את החלבונים שמרכיבים את הבשר ויהפוך אותו לנימוח. פפאין מסוגל לפרק גם את החלבונים שמרכיבים כמה ממיני הארס המצויים בטבע, ומיץ פפאיה הוא טיפול מצוין לעקיצות דבורים וצרעות ולצריבות מדוזה (בעונה). עוד דבר שפפאין יכול לפרק זה את שאריות החומר הפעיל במריחואנה (THC) שמצטברות בשתן, וצריכת כמות גדולה של פפאין מקטינה את יעילותן של בדיקות לגילוי שימוש בסם.

קרפאין


חומר שעוזר לפפאיה להיפטר מטפילים. קיבל תשומת לב מיוחדת כשמחקרים הוכיחו את יעילותו בהורדת לחץ הדם של חולדות מעבדה. אצל בני אדם, למרבה הצער, החומר הזה רק עוזר להיפטר מתולעים טפילות במערכת העיכול וגורם להשתנה מרובה.



לענת המדבר כתרופה יעילה נגד סכרת ובאמת עבודות מחקר רבות הראו שתמצית מימית של העלים יעילה מאוד בהורדת רמת הסוכר בחולי סכרת וללא תופעות לוואי.


לענת המדבר משפחה מורכבים שם לטיני Artemisia herba-alba שם באנגלית Desert wormwoodשם בערבית שיח’, ע’ורירה מקור השם השם העברי ניתן
הצמח לענת המדבר (שם מדעי: Artemisia herba-alba), המכונה גם מלך עשבי המרפא, הוא בן שיח נפוץ המצטיין בריחו החריף. ללענת המדבר שני סוגי עלים: עלי חורף גדולים, ועלי קיץ קטנים. לענת המדבר היא ממשפחת המורכבים, מסוג לענה.
לצמח זה בעקבות המקורות: הצמח מופיע בשם זה בתנ”ך, במשנה ובתלמוד. בתלמוד הוא מופיע בשמו הארמי "אגדנא". השם המדעי של הסוג הוא על שם האלה ארטמיס, אלת הציד היוונית שגילתה לאדם את סודותיה הרפואיים של הלענה. יש הטוענים שהשם המדעי מציין ביוונית אדם בריא ורענן, שוב רמז לכוחה הרפואי הרב של הלענה. שם המין בלטינית בא לציין את העובדה, שלעלים יש צבע בהיר במיוחד, מה שהופך את הצמח ל"עשב לבן" (herba-alba). באנגלית מכונה הצמח בשם "עץ התולעים המדברי" (Desert wormwood), בשל כוחו הרב בהכחדת תולעי מעיים. איזור תפוצה מערב אירנו-טוראני פולקלור הערבים עוטפים את מיטתו של התינוק בלענה למשך 3 ימים, כסגולה לאריכות ימים ולבריאות טובה.  ברפואה העממית זהו אחד הצמחים החשובים ביותר ברפואה העממית, ואצל הבדווים ­ הצמח העיקרי. חליטה של עלי לענה משמשת גם כתרופה נגד התקררות, לחיזוק הגוף, לריפוי שיעול, להרחקת עין הרע, נגד דיזנטריה, להרחקת נחשים, לריפוי כאבי בטן, נגד כאבי לב, להמסת קרישי דם, ולהרגעת העצבים. הוא יעיל במיוחד נגד כרץ שלשולי. במקומות אחדים שימשה הלענה כתרופה לאיזון המחזור אצל האשה, להגברת התיאבון, נגד בחילות (נגד מחלת ים למשל) ונגד צהבת. בספרי המקובלים מופיעה הלענה כתרופה בדוקה לריפוי מורסות וסתימות בכבד ובטחול ("יש לערבב בדבש ולהגיש מחומם"). במזרח הקדום נהגו להפיק מהלענה משקה משכר לצרכים "רפואיים". הלענה ידועה גם ביכולתה לרפא פצעים ברגלים, ואפילו בעיות של אימפוטנציה. היא נחשבת על ידי הבדווים כיעילה ביותר להגברת כוח הגברא. חליטת לענה מעורבת בחלב, או דייסה מחלב עיזים שרעו בשטח שצומחת בו לענה, משמשים אצל הבדווים בסיני להורדת חום, נגד כאבי בטן, נגד נזלת והצטננות, כאבי חזה ודלקת ריאות. בכל הקשור למחלות בדרכי הנשימה, הטיפול הוא בעזרת אינהלציה של אדי הלענה. אצל הבדווים בסיני משמשת לענת המדבר לריפוי דלקות עיניים. ברפואה העממית בעירק ובחצי האי ערב מקובל השימוש בלענת המדבר כתרופה יעילה נגד סכרת, והמחקר המדעי מאשר זאת: עבודות מחקר רבות הראו שתמצית מימית של העלים יעילה מאוד בהורדת רמת הסוכר בדם בחולי סכרת, ללא תופעות לוואי. 
כל סוגי הלענה משמשים ברפואה העממית לריפוי, בשל החומרים הפעילים הרבים שיש בהן. לדוגמא: לענת האבסינת, (הנקראת בערבית "שיבת אל­עגוז") נחשבת גם היא לצמח רפואי חשוב, כאשר שתיית חליטה של עלי לענה מעורבת בחומץ, מרפאת חולי גרון שבא לאחר אכילת אבטיח הפקועה. גם ברפואה הקבלית מופיע צמח זה, ולפי ספר "מראה הילדים" של הרב רפאל אוחנה, מי לענת האבסינת מעורבים בדבש מעוררים נידה. אם מערבבים אותם עם מרה של פרה, הם יעילים נגד צלצולים באוזניים דווקא.  הקונבנציונאליתברפואה ידוע שלשמנים האתריים יש תכונות ריפוי, והם אכן יעילים נגד מחלות דרכי הנשימה, באינהלציה של האדים. כן נמצאו בלענה שמנים אתריים היעילים נגד תולעי מעיים. וביחוד השמן האתרי סנטונין. הלענה משמשת להפקת חומרי מוצא לייצור סטרואידים. ברפואה עממית בעירק ובחצי האי ערב מקובלת לענת המדבר כתרופה יעילה נגד סכרת ובאמת עבודות מחקר רבות הראו שתמצית מימית של העלים יעילה מאוד בהורדת רמת הסוכר בחולי סכרת וללא תופעות לוואי.  שימושים אחרים הלענה משמשת כתבלין למזון ולהשבחת טעם הלבן בתעשיית הגבינות. 

יום חמישי, 23 באוגוסט 2012

שקטה משקוטה-סקצ'ה מוסקצ'ה להשיג במרפא הבושם -04-9952122

זרעי השקטה משקוטה
שמשו מאז ומעולה להרגעה.שיפור ראיה .כאבי ראש,דלקות
וסילוק ליחות ורוחות רעות.
כסממן מרפא משמשים לגירוש שדים ועין רע.
ברפואה העממית -משמש להורדת חום גבוה,לטיפול בבצקות,בשילשולים,
בדיזינטריה ובהכשת נחשים ארסיים.
לריפוי פצעים חיצוניים,ברונכיטיס,
זירוז ווסת,להגברת השתנה ולטיפול במחלות מין כגון זיבה.